Skip to main content

Let me hide


I cry in dreamless sleep
-not sleeping
-just weeping

 
Afraid of yet another day to come 
-but unafraid to die
-not even knowing why


I blur the lines between worlds 
-pretending not to be here
-making myself disappear

 
I wish not to be waking up cold 
-or waking up old
-or waking up ever


 
Let me hide in my warm bed
Please

 -let me hide in my own headComments

A van de Aa said…
Apart geschreven .....

Popular posts from this blog

  whispered to the stars   ✨ countless names, -yet all the same   the ones we loved the ones we lost once upon a time   remembered, but forgotten they'll remain always     always the same

    green leaves change colour

Stenenkring

Stenenkring Lopend door het landschap van vroeger - over uitgesleten paden - vergeet ik heel even wat nu is, wat mogelijk komt of nooit zal komen. De wachters, ze wachten. Zwijgend aanschouwen ze de jaren, de eeuwen die voorbij gaan. Ze staan, getekend door de tijd. Nietig, in de wetenschap dat ik verdwijn en geen spoor zal achterlaten van mijn zijn, betast ik hen en verwonder me. Wij tellen, maar vertellen niet meer. Berekeningen gemaakt door machines, nauwkeurig vastgelegd; te vroeg, te laat tot op de seconden. We zien met ons verstand. We bouwen, breken af en vergeten.   Zij staan nog steeds geschakeld, in een kring van verloren betekenis. Ik luister, ik streel ze, ik heb ze lief.