Skip to main content


These dreams, dark and dangerous...

 

We walked through the marshes, following lights, beckoning us. 

Sweet sounds surrounded us, like soft singing. 

You smiled at me.

I know you. I thought.

Yes, you said, answering my thoughts, you know me.

Your voice was warm, melodious. Beautiful. 

Unearthly.

I reached out to touch you, only to touch nothing.

 

I wake, longing for you. Every night. I watch the little lights, dancing outside my window, beckoning me. They are not you, but they are here for me.


Comments

Popular posts from this blog

  whispered to the stars   ✨ countless names, -yet all the same   the ones we loved the ones we lost once upon a time   remembered, but forgotten they'll remain always     always the same

    green leaves change colour

Stenenkring

Stenenkring Lopend door het landschap van vroeger - over uitgesleten paden - vergeet ik heel even wat nu is, wat mogelijk komt of nooit zal komen. De wachters, ze wachten. Zwijgend aanschouwen ze de jaren, de eeuwen die voorbij gaan. Ze staan, getekend door de tijd. Nietig, in de wetenschap dat ik verdwijn en geen spoor zal achterlaten van mijn zijn, betast ik hen en verwonder me. Wij tellen, maar vertellen niet meer. Berekeningen gemaakt door machines, nauwkeurig vastgelegd; te vroeg, te laat tot op de seconden. We zien met ons verstand. We bouwen, breken af en vergeten.   Zij staan nog steeds geschakeld, in een kring van verloren betekenis. Ik luister, ik streel ze, ik heb ze lief.