Skip to main content

Dragged along

 


my heart - slowly, carefully healing
cracked
torn to pieces again

what reality heals
what has always been, but hidden
congealed tears in my lungs

I drown, like you drown in the poison you chose
red
like blood

so much I would like to be your raft - your buoy
but you don't swim - you sink like you are too heavy
and only cry out

I submerge beneath the water surface water
mourn what is and what may come
let go they say
I have to let go and let you go
 
damn it - swim 

 

Comments

Popular posts from this blog

  whispered to the stars   ✨ countless names, -yet all the same   the ones we loved the ones we lost once upon a time   remembered, but forgotten they'll remain always     always the same

    green leaves change colour

Stenenkring

Stenenkring Lopend door het landschap van vroeger - over uitgesleten paden - vergeet ik heel even wat nu is, wat mogelijk komt of nooit zal komen. De wachters, ze wachten. Zwijgend aanschouwen ze de jaren, de eeuwen die voorbij gaan. Ze staan, getekend door de tijd. Nietig, in de wetenschap dat ik verdwijn en geen spoor zal achterlaten van mijn zijn, betast ik hen en verwonder me. Wij tellen, maar vertellen niet meer. Berekeningen gemaakt door machines, nauwkeurig vastgelegd; te vroeg, te laat tot op de seconden. We zien met ons verstand. We bouwen, breken af en vergeten.   Zij staan nog steeds geschakeld, in een kring van verloren betekenis. Ik luister, ik streel ze, ik heb ze lief.