Skip to main content

Mysterious: Aftertones

 


 

 

 

 

 

Aftertones - Janis Ian 🎶 

 

Lyrics:

 
Sometimes it's all too much to say aloud
The sound's a shroud
The meanings crowd
Sometimes the words are painful to the ear
They disappear and nothing's clear
 
'Til all that's left to me are aftertones
I take them home
We live alone
But I remember chains of melody
It pleases me - this song's for free
 
 
Within the memories of our life gone by
Afraid to die, we learn to lie
And measure out the time in coffee spoons
In fading suns and dying moons
 
'Til all that's left to see are aftertones
And no one knows
Where meaning goes
But i remember chains of melody
It pleases me - this song's for free
 
And ooh, I like the sound
Of harmony from time to time
I really do believeIn some kind of tomorrow
When it speaks to me

Comments

Popular posts from this blog

  whispered to the stars   ✨ countless names, -yet all the same   the ones we loved the ones we lost once upon a time   remembered, but forgotten they'll remain always     always the same

    green leaves change colour

Stenenkring

Stenenkring Lopend door het landschap van vroeger - over uitgesleten paden - vergeet ik heel even wat nu is, wat mogelijk komt of nooit zal komen. De wachters, ze wachten. Zwijgend aanschouwen ze de jaren, de eeuwen die voorbij gaan. Ze staan, getekend door de tijd. Nietig, in de wetenschap dat ik verdwijn en geen spoor zal achterlaten van mijn zijn, betast ik hen en verwonder me. Wij tellen, maar vertellen niet meer. Berekeningen gemaakt door machines, nauwkeurig vastgelegd; te vroeg, te laat tot op de seconden. We zien met ons verstand. We bouwen, breken af en vergeten.   Zij staan nog steeds geschakeld, in een kring van verloren betekenis. Ik luister, ik streel ze, ik heb ze lief.