Skip to main content

Saving me


when I am gone

saved from feckless future dreams

freed from moving alone
all these years
within these rooms
in this house filled with hatred
fearing you punishing me
with your pulsating anger

you'll miss me - your broken toy
no longer able to play
your slow and cruel game
enjoying my screams
watching me burn, bleed & cry

I take it back
my stolen destiny is mine to destroy

this blade I now hold
a serrated savior
warm blood meets cold hate

willingly,
I seal my fate


Comments

Popular posts from this blog

  whispered to the stars   ✨ countless names, -yet all the same   the ones we loved the ones we lost once upon a time   remembered, but forgotten they'll remain always     always the same

    green leaves change colour

Stenenkring

Stenenkring Lopend door het landschap van vroeger - over uitgesleten paden - vergeet ik heel even wat nu is, wat mogelijk komt of nooit zal komen. De wachters, ze wachten. Zwijgend aanschouwen ze de jaren, de eeuwen die voorbij gaan. Ze staan, getekend door de tijd. Nietig, in de wetenschap dat ik verdwijn en geen spoor zal achterlaten van mijn zijn, betast ik hen en verwonder me. Wij tellen, maar vertellen niet meer. Berekeningen gemaakt door machines, nauwkeurig vastgelegd; te vroeg, te laat tot op de seconden. We zien met ons verstand. We bouwen, breken af en vergeten.   Zij staan nog steeds geschakeld, in een kring van verloren betekenis. Ik luister, ik streel ze, ik heb ze lief.