Skip to main content

Birdswhere sea kisses the land
and water mirrors the heavens
winged wonders fly, like miracles


how I wish to follow where they go
to dream without boundaries
to soar high into the ever changing sky


but I am grounded, watching in awe
how perfect yet fragile all around us is
the little things a birds-eye view might miss


we register, but often lack to really see
fail
to pause and take in the power of earth’s plenty


walk with me a while and quietly watch
feel the real worth of all around us


realise and accept the simple truth
we are merely a small part of a whole
Comments

Popular posts from this blog

  whispered to the stars   ✨ countless names, -yet all the same   the ones we loved the ones we lost once upon a time   remembered, but forgotten they'll remain always     always the same

    green leaves change colour

Stenenkring

Stenenkring Lopend door het landschap van vroeger - over uitgesleten paden - vergeet ik heel even wat nu is, wat mogelijk komt of nooit zal komen. De wachters, ze wachten. Zwijgend aanschouwen ze de jaren, de eeuwen die voorbij gaan. Ze staan, getekend door de tijd. Nietig, in de wetenschap dat ik verdwijn en geen spoor zal achterlaten van mijn zijn, betast ik hen en verwonder me. Wij tellen, maar vertellen niet meer. Berekeningen gemaakt door machines, nauwkeurig vastgelegd; te vroeg, te laat tot op de seconden. We zien met ons verstand. We bouwen, breken af en vergeten.   Zij staan nog steeds geschakeld, in een kring van verloren betekenis. Ik luister, ik streel ze, ik heb ze lief.