Skip to main content

Imaginary worldon this day I pray not to find truth nor falsehood
let me stay ignorant of the blood and shame
for it's all the same

it's all the same

let me dream awake of flowers and fairies
let me play the fool who knows nothing of life as it is
reality is just another state of being
I am not
nor ever will I be ~mature
burdened with dark thoughts and painful shame


I am a child of the trees
of the butterflies and bees
and I wander in wonder of all that beauty
so few people truly notice, or so it seems
I might be strange and at fault
but just let me be
maybe I was never meant to live this long
and become deadened like theeComments

Popular posts from this blog

  whispered to the stars   ✨ countless names, -yet all the same   the ones we loved the ones we lost once upon a time   remembered, but forgotten they'll remain always     always the same

    green leaves change colour

Stenenkring

Stenenkring Lopend door het landschap van vroeger - over uitgesleten paden - vergeet ik heel even wat nu is, wat mogelijk komt of nooit zal komen. De wachters, ze wachten. Zwijgend aanschouwen ze de jaren, de eeuwen die voorbij gaan. Ze staan, getekend door de tijd. Nietig, in de wetenschap dat ik verdwijn en geen spoor zal achterlaten van mijn zijn, betast ik hen en verwonder me. Wij tellen, maar vertellen niet meer. Berekeningen gemaakt door machines, nauwkeurig vastgelegd; te vroeg, te laat tot op de seconden. We zien met ons verstand. We bouwen, breken af en vergeten.   Zij staan nog steeds geschakeld, in een kring van verloren betekenis. Ik luister, ik streel ze, ik heb ze lief.