Skip to main content

Haunting: Winter in my heart


Winter in my heart - VAST 🎢

I only found out just now that this song has been used as a theme song for the hit series Game of Thrones, which I have not seen myself. It is a fitting lyric I guess, with the 'Winter-is-coming-theme' announcing the series.
I really love a couple of songs by VAST, like Touched from the first album, but this song is my favorite by far. For me it is a touching but haunting song.

Lyrics:

I need a summer but the summer's come and gone
I need a summer but it's winter in my heart
It's all the same fucked up game you play with me
I need to hold you but you're never coming back

I can't get, any lower
I can't find all the pieces of my broken life

I need a summer but the summer's come and gone
I need a summer like a winter in my heart

I can't get, any lower
I can't find all the pieces of my broken life

But I try, I still try
I still try

Comments

Popular posts from this blog

casting my eyes to ground
I find our morning shadows fading
dark clouds have gathered to shade our sun
we own our separate thoughts
both wrought with guilt

I love you
still
but my heart beats out of sync

let the rain pour down
I am now ready to drown

Pokon

De zon voelt heerlijk warm aan op mijn bleke huid. Goed ingesmeerd met factor 50 en met een grote witte zonnehoed half over mijn gezicht en rode krullen, lig ik bijna volledig ontspannen op het strand samen met mijn beste vriendin Kirsten.
    Deze week vakantie is precies wat ik nodig heb volgens haar. Na het stuklopen van mijn relatie, alweer twee jaar geleden, had ik me volledig om mijn werk gestort. Ik liep de laatste maanden op mijn tandvlees en stond op het punt in te storten. Zonder mijn medeweten had ze deze trip naar Biarritz geboekt en verlof voor mij geregeld op mijn werk. Toen ze me vier dagen geleden vertelde dat we op vakantie zouden gaan, schoot ik in de stress. Alle mitsen en maren die ik uitsprak werden direct van tafel geveegd. Kirsten was resoluut, ik moest naast ontstressen, nodig ontTessen.
    Niet lang geleden had Kirsten nog gegrapt dat ik eens een goede beurt moest krijgen om me weer helemaal op de rails te krijgen.    “Aan mijn lijf geen polonaise, de …

nighttime sounds: an owl in a tree,
wind rustling the remaining leaves
gnarly branches,
black against the moon

the sweetest dreams,
taking residence in my heart

you & I
an impossible possibility
the sheets will not reveal my secrets