Skip to main content

LostLost. The feeling of wandering without belonging.
I feel like a ghost. My body hollow.
Where have you gone, my soul-mate? You were my anchor. My breath of life.
Now the trees seem old and dying, the sun cold. And I, I have become nothing without you to hold.
My heart does not beat and my eyes only stare into the void.
I can only wait for life to leave me, resigned.
Like the autumn-flowers wait for the frost.

Comments

A van de Aa said…
Mooi schrijven, (misschien omdat omdat het ergens herkenbaar is....) wat verloren is kan (weer) gevonden worden....

Popular posts from this blog

  whispered to the stars   ✨ countless names, -yet all the same   the ones we loved the ones we lost once upon a time   remembered, but forgotten they'll remain always     always the same

    green leaves change colour

Stenenkring

Stenenkring Lopend door het landschap van vroeger - over uitgesleten paden - vergeet ik heel even wat nu is, wat mogelijk komt of nooit zal komen. De wachters, ze wachten. Zwijgend aanschouwen ze de jaren, de eeuwen die voorbij gaan. Ze staan, getekend door de tijd. Nietig, in de wetenschap dat ik verdwijn en geen spoor zal achterlaten van mijn zijn, betast ik hen en verwonder me. Wij tellen, maar vertellen niet meer. Berekeningen gemaakt door machines, nauwkeurig vastgelegd; te vroeg, te laat tot op de seconden. We zien met ons verstand. We bouwen, breken af en vergeten.   Zij staan nog steeds geschakeld, in een kring van verloren betekenis. Ik luister, ik streel ze, ik heb ze lief.