Skip to main content

Destined to darknesswithin this cold night, between these barren walls and dying trees, evil voices from a distant past haunt my soul
there is little time left
for you are only embers now; the pale remnants of a fire that once was our blazing power

with hollow eyes you watch my movements
my lips part but no sound escapes from my mouth
I turn around, ashamed
how could I be so foolish to think myself worthy of you when I was destined to fail such a frail flower, beautiful, fragrant, fragile... now withering
still holding on to life you whisper: it awaits us all my love,
I don't fear it,
hold me now, then let me go

how could I, you should know I would rather die here instead of you
to bleed into the barren ground and watch you bloom once more with vibrant life from my limbs
but I obey
take your pale, powerless body into my arms to cradle you, protect you
for my demons lurk in the growing darkness
once you are gone - my light, my love, my life
- I will be lost to them

I will fight fiercely for you
until I loose and must let go
of all that was you
the last goodness in me


Comments

Popular posts from this blog

  whispered to the stars   ✨ countless names, -yet all the same   the ones we loved the ones we lost once upon a time   remembered, but forgotten they'll remain always     always the same

    green leaves change colour

Stenenkring

Stenenkring Lopend door het landschap van vroeger - over uitgesleten paden - vergeet ik heel even wat nu is, wat mogelijk komt of nooit zal komen. De wachters, ze wachten. Zwijgend aanschouwen ze de jaren, de eeuwen die voorbij gaan. Ze staan, getekend door de tijd. Nietig, in de wetenschap dat ik verdwijn en geen spoor zal achterlaten van mijn zijn, betast ik hen en verwonder me. Wij tellen, maar vertellen niet meer. Berekeningen gemaakt door machines, nauwkeurig vastgelegd; te vroeg, te laat tot op de seconden. We zien met ons verstand. We bouwen, breken af en vergeten.   Zij staan nog steeds geschakeld, in een kring van verloren betekenis. Ik luister, ik streel ze, ik heb ze lief.