Skip to main contentmet haar ogen gesloten
kon niemand anders haar zien
ze was er niet
niet echt
ingebeelde veiligheid

       

with her eyes closed
no one else could see her
she wasn't there
not really
imaginary safety

                    

Comments

A van de Aa said…
Eentje waar je veel kanten mee op kan met de interpretatie..... Top !!
Mey said…
:-)

Deze viel voor mij precies te vertalen in hetzelfde ritme. Ik zal kijken of ik dat meer kan doen.

Popular posts from this blog

  whispered to the stars   ✨ countless names, -yet all the same   the ones we loved the ones we lost once upon a time   remembered, but forgotten they'll remain always     always the same

Stenenkring

Stenenkring Lopend door het landschap van vroeger - over uitgesleten paden - vergeet ik heel even wat nu is, wat mogelijk komt of nooit zal komen. De wachters, ze wachten. Zwijgend aanschouwen ze de jaren, de eeuwen die voorbij gaan. Ze staan, getekend door de tijd. Nietig, in de wetenschap dat ik verdwijn en geen spoor zal achterlaten van mijn zijn, betast ik hen en verwonder me. Wij tellen, maar vertellen niet meer. Berekeningen gemaakt door machines, nauwkeurig vastgelegd; te vroeg, te laat tot op de seconden. We zien met ons verstand. We bouwen, breken af en vergeten.   Zij staan nog steeds geschakeld, in een kring van verloren betekenis. Ik luister, ik streel ze, ik heb ze lief.  

    green leaves change colour