Doorgaan naar hoofdcontent

The death of usevocative sounds invade my brain and empty spaces fill again
all that's lost has come to stay
times gone by are here once more
getting caught in realms of pain

the rush and the tremble we used to feel
between the moments of thoughts & touch
blurred dreams they have become
unreal like visions of you & I
love becomes a lie for good
my heart now lost - a terrible truth

our voices together
a wail in the wind - a cry for freedom
there is nothing to trust
anywhere I try to escape to I fail to reach
turning from dead end to dead end
facing you
again and again
my heart takes off in a fatal flight
will come crashing down
shattering on a tomb built by your betrayal
an angel of death watching with solid stone eyes
mourning me in perpetual silence

 
#HeartSoup #soulhoot #ashverse #madverse #HRTVerse #CapturedPoets #poetheme #orjay # heartsmeal #ShapePoetry #darksideofpoetry #AMSPC

Reacties

Populaire posts van deze blog

~

If dreams could be real
You'd live
We'd walk in the park, smiling
But spring's here again
And you're not

Een kaarsje branden

Ik brand vaak nog wel eens een kaarsje in een kerk als ik in het buitenland ben. Niet omdat ik gelovig ben, maar omdat het zo'n mooi symbolisch gebaar is: een herdenkingslichtje. De warmte van het terugdenken aan iemand die je dierbaar is en wie je bent kwijtgeraakt, het licht van de liefde die je samen hebt gedeeld, de geborgenheid, de kwetsbaarheid, maar ook de vergankelijkheid. Een kaarsje blijft ook niet eeuwig branden. Zelfs herinneringen vervagen met de tijd. Specifieke dingen: een geur, de kleur van een stem, dagelijkse dingen die we in het leven allemaal voor lief nemen... Wat wel blijft is de liefde en de pijn van het gemis. Het hart onthoudt zoveel meer dan het hoofd.

Met mijn hoofd stuur ik steeds weer mijn hand aan een kaarsje aan te steken voor mijn moeder Tine († 5 februari 1992), mijn opa Piet Greep († 3 november 1994) en oma Jo Greep († 2 februari 1995). Het kaarsje brandt ook voor andere dierbaren die helaas niet meer bij me zijn, maar zeker ook brandt het voor d…

How far would you go

how far would you walk with me my friend
all the way through the swamp of sadness
where despair seeps into your veins
leaving your limbs as heavy as stone
how far would you walk with me my friend
how far would you walk with me my friend
all the way over the mountains of dread
where the fear claws at your feet
and the paths are as treacherous as thieves
how far would you walk with me my friend
how far would you walk with me my friend
all the way through the valley of pain
where the roads are as sharp as razors
and the rivers run with blood
how far would you walk with me my friend
how far would you walk with me my friend
All the way to the ends of the earth
where the emptiness is as vast
as the hole in my heart
how far would you walk with me my friend
how far would you go