Doorgaan naar hoofdcontent

The future of usthese wretched dreams of loss
haunting my days and wrecking my nights
surceasing my fantasy's flow
of us meeting once more
with you on that balcony staring down below
and me there beneath
making you smile - watching you glow

did we ever really
rendezvous by the river Rhône
this ephemeral moment
where the sear of lips sealed my fate
or was our legendary liaison
a chimerical concoction
based upon the foolish belief
destiny's choice
can be overcome

you - blue eyed beauty
bearing the smile of a goddess
are my sun, my moon, my stars
all in one
while I - mere human
destined to bear the scars of life
am now coming undone
for savagely staring at me
is the transparent terrible truth
we - were never meant to be

out of reach
the touch of your face
the bliss of your lips
your love
your kiss

exposed to the loss of your light
all I have left thus
are bleak days and blackened nights
and only memories of love of remain
with the extinct reality
of the future 
of us#FieryVerse #HeartSoup #soulhoot #Ashverse #madverse #writtenriver #HRTVerse #CapturedPoets #poetheme #ShapePoetry #Magick_Words #VerseReversal #darksidepoetry #AsymLife


Reacties

Populaire posts van deze blog

~

If dreams could be real
You'd live
We'd walk in the park, smiling
But spring's here again
And you're not

Een kaarsje branden

Ik brand vaak nog wel eens een kaarsje in een kerk als ik in het buitenland ben. Niet omdat ik gelovig ben, maar omdat het zo'n mooi symbolisch gebaar is: een herdenkingslichtje. De warmte van het terugdenken aan iemand die je dierbaar is en wie je bent kwijtgeraakt, het licht van de liefde die je samen hebt gedeeld, de geborgenheid, de kwetsbaarheid, maar ook de vergankelijkheid. Een kaarsje blijft ook niet eeuwig branden. Zelfs herinneringen vervagen met de tijd. Specifieke dingen: een geur, de kleur van een stem, dagelijkse dingen die we in het leven allemaal voor lief nemen... Wat wel blijft is de liefde en de pijn van het gemis. Het hart onthoudt zoveel meer dan het hoofd.

Met mijn hoofd stuur ik steeds weer mijn hand aan een kaarsje aan te steken voor mijn moeder Tine († 5 februari 1992), mijn opa Piet Greep († 3 november 1994) en oma Jo Greep († 2 februari 1995). Het kaarsje brandt ook voor andere dierbaren die helaas niet meer bij me zijn, maar zeker ook brandt het voor d…

How far would you go

how far would you walk with me my friend
all the way through the swamp of sadness
where despair seeps into your veins
leaving your limbs as heavy as stone
how far would you walk with me my friend
how far would you walk with me my friend
all the way over the mountains of dread
where the fear claws at your feet
and the paths are as treacherous as thieves
how far would you walk with me my friend
how far would you walk with me my friend
all the way through the valley of pain
where the roads are as sharp as razors
and the rivers run with blood
how far would you walk with me my friend
how far would you walk with me my friend
All the way to the ends of the earth
where the emptiness is as vast
as the hole in my heart
how far would you walk with me my friend
how far would you go