Doorgaan naar hoofdcontent

I'm here for youthe fucked up game he played with you
your body & mind being beaten and scarred
by his untenable lies and endless diversions
and wounded by knives you wielded yourself

scared and repulsed by your reflection in the mirror
seeing only the terror you felt in your heart
you severed the line and strayed from the path
leaving nothing but pain - feeding your wrath

your failing light of inner fire
needs careful words and loving touch
to regain the power to rebuild
the calm and trust and you need so much

you say I waste my time on you
I know I don't
beyond a doubt
even if you shout you hate me
I know you're only acting out

you need to know that you are worth it
every step of this painful way   
so listen to me and hear my words love
I'm here for you - and here to stay

his debasement there and then
will not destroy you in the end
I'll walk beside you - hold your hand
I won 't give up and let you fall
believe me when I say I'll help you
standing - proud and tall again


 
 
#HeartSoup #soulhoot #Ashverse #HRTVerse #CapturedPoets #ravensveil 
#IBLyrics #ShapePoetry #elixirpoetry #PowerOfMyWords #MSpoetry #VerseReversal   

Reacties

Populaire posts van deze blog

~

If dreams could be real
You'd live
We'd walk in the park, smiling
But spring's here again
And you're not

Een kaarsje branden

Ik brand vaak nog wel eens een kaarsje in een kerk als ik in het buitenland ben. Niet omdat ik gelovig ben, maar omdat het zo'n mooi symbolisch gebaar is: een herdenkingslichtje. De warmte van het terugdenken aan iemand die je dierbaar is en wie je bent kwijtgeraakt, het licht van de liefde die je samen hebt gedeeld, de geborgenheid, de kwetsbaarheid, maar ook de vergankelijkheid. Een kaarsje blijft ook niet eeuwig branden. Zelfs herinneringen vervagen met de tijd. Specifieke dingen: een geur, de kleur van een stem, dagelijkse dingen die we in het leven allemaal voor lief nemen... Wat wel blijft is de liefde en de pijn van het gemis. Het hart onthoudt zoveel meer dan het hoofd.

Met mijn hoofd stuur ik steeds weer mijn hand aan een kaarsje aan te steken voor mijn moeder Tine († 5 februari 1992), mijn opa Piet Greep († 3 november 1994) en oma Jo Greep († 2 februari 1995). Het kaarsje brandt ook voor andere dierbaren die helaas niet meer bij me zijn, maar zeker ook brandt het voor d…

How far would you go

how far would you walk with me my friend
all the way through the swamp of sadness
where despair seeps into your veins
leaving your limbs as heavy as stone
how far would you walk with me my friend
how far would you walk with me my friend
all the way over the mountains of dread
where the fear claws at your feet
and the paths are as treacherous as thieves
how far would you walk with me my friend
how far would you walk with me my friend
all the way through the valley of pain
where the roads are as sharp as razors
and the rivers run with blood
how far would you walk with me my friend
how far would you walk with me my friend
All the way to the ends of the earth
where the emptiness is as vast
as the hole in my heart
how far would you walk with me my friend
how far would you go