Doorgaan naar hoofdcontent

I adore your delightful diversions - my love


I adore your delightful diversions - my love
playfully teasing me
by averting your eyes and biting your lip
patiently waiting
wanting me to touch you - but holding back
such soft torment
I like it - so lets play
this game of devotion

I will not touch you - unless you ask me to
I will not hold you - unless you tell me to
I will not kiss you - unless you will me to
you breaking your silence can seal the deal
so say it - my love
and I will make you feel real

the infinite possibility your sacrifice holds
to start anew like a blank canvas
completely unaware
of all the colours I could give to you
I wonder if you can imagine it
I wonder if you would dare
to cross your boundaries
and give me the right - to own you

so let me lean into you
softly
seductively
let me tempt you
to feel how your lips melt in my mouth
let me taste you
breathe you in

lets get lost in love - uncontrollably
no inside limits now
open up to me - totally

let us
become us
unforgettable
#FieryVerse #Heartsoup #Soulhoot #Ashverse 
#madverse #HRTVerse #orjay #heartsmeal #ravensveil

Reacties

Thirs zei…
I adore you delightful poems, my sweet :-)

Meer meer meer...

Ik smelt...

Populaire posts van deze blog

~

If dreams could be real
You'd live
We'd walk in the park, smiling
But spring's here again
And you're not

Een kaarsje branden

Ik brand vaak nog wel eens een kaarsje in een kerk als ik in het buitenland ben. Niet omdat ik gelovig ben, maar omdat het zo'n mooi symbolisch gebaar is: een herdenkingslichtje. De warmte van het terugdenken aan iemand die je dierbaar is en wie je bent kwijtgeraakt, het licht van de liefde die je samen hebt gedeeld, de geborgenheid, de kwetsbaarheid, maar ook de vergankelijkheid. Een kaarsje blijft ook niet eeuwig branden. Zelfs herinneringen vervagen met de tijd. Specifieke dingen: een geur, de kleur van een stem, dagelijkse dingen die we in het leven allemaal voor lief nemen... Wat wel blijft is de liefde en de pijn van het gemis. Het hart onthoudt zoveel meer dan het hoofd.

Met mijn hoofd stuur ik steeds weer mijn hand aan een kaarsje aan te steken voor mijn moeder Tine († 5 februari 1992), mijn opa Piet Greep († 3 november 1994) en oma Jo Greep († 2 februari 1995). Het kaarsje brandt ook voor andere dierbaren die helaas niet meer bij me zijn, maar zeker ook brandt het voor d…

How far would you go

how far would you walk with me my friend
all the way through the swamp of sadness
where despair seeps into your veins
leaving your limbs as heavy as stone
how far would you walk with me my friend
how far would you walk with me my friend
all the way over the mountains of dread
where the fear claws at your feet
and the paths are as treacherous as thieves
how far would you walk with me my friend
how far would you walk with me my friend
all the way through the valley of pain
where the roads are as sharp as razors
and the rivers run with blood
how far would you walk with me my friend
how far would you walk with me my friend
All the way to the ends of the earth
where the emptiness is as vast
as the hole in my heart
how far would you walk with me my friend
how far would you go