Doorgaan naar hoofdcontent

Here you are
here you are
my angel
a dream within a dream

so real

your alabaster skin feels so soft - so cold
your long flowing hair must be made of gold
your eyes are so blue - so brilliantly bright
your voice sounds so clear - so infinite light
your luscious scent - it intoxicates

you take me to heaven
you bring me back home
~
my fantasy
stained with love


no
please
don't wake me up
do - not - wake - me - up
the truth is far to hard to face
it will bludgeon and bleed me
crush and defeat me

for in the waking world
a daunting phalanx awaits
it wants
to destroy and to taint us
to utterly break us
to finally take us
and tear us apart

this imaginary world
is ours to make
this sentimental journey
is ours to take
I must resist
for only here we exist

all what I wanted
was just us - together
and all what I needed
was just us
forever
#FieryVerse #HeartSoup #soulhoot #Ashverse #madverse #HRTVerse #SpeakPoetry #IBLyrics

Reacties

Populaire posts van deze blog

~

If dreams could be real
You'd live
We'd walk in the park, smiling
But spring's here again
And you're not

Een kaarsje branden

Ik brand vaak nog wel eens een kaarsje in een kerk als ik in het buitenland ben. Niet omdat ik gelovig ben, maar omdat het zo'n mooi symbolisch gebaar is: een herdenkingslichtje. De warmte van het terugdenken aan iemand die je dierbaar is en wie je bent kwijtgeraakt, het licht van de liefde die je samen hebt gedeeld, de geborgenheid, de kwetsbaarheid, maar ook de vergankelijkheid. Een kaarsje blijft ook niet eeuwig branden. Zelfs herinneringen vervagen met de tijd. Specifieke dingen: een geur, de kleur van een stem, dagelijkse dingen die we in het leven allemaal voor lief nemen... Wat wel blijft is de liefde en de pijn van het gemis. Het hart onthoudt zoveel meer dan het hoofd.

Met mijn hoofd stuur ik steeds weer mijn hand aan een kaarsje aan te steken voor mijn moeder Tine († 5 februari 1992), mijn opa Piet Greep († 3 november 1994) en oma Jo Greep († 2 februari 1995). Het kaarsje brandt ook voor andere dierbaren die helaas niet meer bij me zijn, maar zeker ook brandt het voor d…

How far would you go

how far would you walk with me my friend
all the way through the swamp of sadness
where despair seeps into your veins
leaving your limbs as heavy as stone
how far would you walk with me my friend
how far would you walk with me my friend
all the way over the mountains of dread
where the fear claws at your feet
and the paths are as treacherous as thieves
how far would you walk with me my friend
how far would you walk with me my friend
all the way through the valley of pain
where the roads are as sharp as razors
and the rivers run with blood
how far would you walk with me my friend
how far would you walk with me my friend
All the way to the ends of the earth
where the emptiness is as vast
as the hole in my heart
how far would you walk with me my friend
how far would you go