Doorgaan naar hoofdcontent

'Vijftien Gezichten' gepubliceerd!Op zaterdag 18 Oktober is de verhalenbundel 'Vijftien Gezichten' gepubliceerd. Ik ben er heel trots op dat we dit gezamelijk project voor elkaar hebben gekregen. Elly Godijn als topper! Zonder haar was deze bundel er nooit gekomen.

De prachtige coverfoto is gemaakt door Dominique Hekner. Als schrijvers hadden we drie mogelijke coverfoto's gekregen waaruit we mochten kiezen. De stemming bleef geheim tot aan de lancering. Ik ben helemaal in mijn nopjes met de daadwerkelijke cover omdat het mijn voorkeursfoto was. De fotografe stond zelf model, wat ook zeer passend is; ze is namelijk één van de vijftien gezichten.De lancering vond plaats in de Starsound Studio Utrecht. Het was er warm maar erg gezellig. Ik had lieve familieleden en vrienden mee om me te suporteren. De muziekale omlijsting door Ellis Bell was echt hilarisch, ik heb daar ontzettend van genoten. Speciaal voor de lancering zong ze gebarenliedjes voor volwassenen. De hele zaal deed mee. Niets werkt namelijk zo aanstekelijk als echte humor en de ervaring iets samen leuk te vinden. Zo was het eigenlijk ook met het maken van de verhalenbundel. We wilden graag samen iets maken waar ieder een eigen bijdrage aan kon leveren, en dat delen met vele anderen die dat (hopelijk) leuk vinden. Dat is mooi gelukt.

Ik had al weken geoefend op mijn handtekening en heb die middag dan ook echt de allereerste krabbels gezet. Bewaren hoor, want die worden vast heel wat waard wanneer ik er niet meer ben! - Grijns - Waar ik bovendien ook echt trots op ben is dat mijn verhaal als eerste verhaal in de rij van vijtien verhalen in de bundel staat; een hele eer!

Rest me te zeggen is dat ik hoop dat vele mensen de verhalenbundel zullen kopen, lezen, en er bovenal van genieten. We hebben er als schrijvers allemaal onze best voor gedaan.


De bundel is te koop via Godijn Publishing én via Bol.com.
ISBN: 9789492115003


Reacties

Anna zei…
Proficiat hoor!
A van de Aa zei…
Proficiat, iets om trots op te zijn.
Eens kijken wat de Sint gaat brengen, of de Kerstman.
Mey zei…
Bedankt voor jullie felicitaties. Volgende stap is een solo-project. Dat wordt hard werken maar een is prachtig doel.

Boekenpost! Dat is toch altijd een cadeautje. :-)

Populaire posts van deze blog

~

If dreams could be real
You'd live
We'd walk in the park, smiling
But spring's here again
And you're not

Boeklancering 23x Zwart Licht

Over een maandje zal de verhalenbundel 23x Zwart Licht gelanceerd worden. Ik ben trots dat voor de derde maal een verhaal van mij gepubliceerd wordt via Godijn Publishing.

Mijn verhaal heet 'Engelenstem'. Een klein voorproefje om jullie interesse te wekken:


"Blanco. Ze staarde wezenloos voor zich uit. Alles was blanco. Ze had het gevoel niet echt te zijn. Even deed ze haar ogen dicht en probeerde ze zich te concentreren op haar lichaam. Ze werd zich gewaar van haar hartslag en ademhaling; ze moest wel echt zijn. Ze opende haar ogen en keek omhoog naar de strakblauwe lucht, die leek ook echt. Ze richtte haar blik vooruit en zag de zee. Het wateroppervlak was rustig, de golven kabbelden. In de verte voer een vrachtschip waarvan het leek alsof hij stillag. Ze werd zich ervan bewust dat ze in de vloedlijn stond en dat haar sneakers nat waren geworden, toch bleef ze staan. In haar rechterhand hield ze iets vast: een scherp toelopende metalen pin. Het zat onder het bloed, net als…

How far would you go

how far would you walk with me my friend
all the way through the swamp of sadness
where despair seeps into your veins
leaving your limbs as heavy as stone
how far would you walk with me my friend
how far would you walk with me my friend
all the way over the mountains of dread
where the fear claws at your feet
and the paths are as treacherous as thieves
how far would you walk with me my friend
how far would you walk with me my friend
all the way through the valley of pain
where the roads are as sharp as razors
and the rivers run with blood
how far would you walk with me my friend
how far would you walk with me my friend
All the way to the ends of the earth
where the emptiness is as vast
as the hole in my heart
how far would you walk with me my friend
how far would you go