Doorgaan naar hoofdcontent

Uluru / Ayers Rock

Schilderij van acryl op canvas op het formaat van  37x78 cm. Het heeft een vernislaag en zit vast in een blank houten omlijsting.

De plek Uluru in het hart van Autralië heeft altijd tot mijn verbeelding gesproken. Helaas is het er nog nooit van gekomen om zelf de plek te bezoeken, maar dat gaat in de toekomst zeker gebeuren. Ik hoe niet zo nodig bovenop de rots te staan, vooral aangezien dit een heilige plek is voor de Aboriginals, maar ik zou het magnifieke natuurverschijnsel graag vanaf een afstand in het weidse landschap zien staan zoals verbeeld op dit schilderij.


Het schilderij is te koop voor €75,- via Uniekpalet.nl
Het is ook mogelijk dit werk te huren voor  €5,- per maand.

Reacties

Populaire posts van deze blog

~

If dreams could be real
You'd live
We'd walk in the park, smiling
But spring's here again
And you're not

Boeklancering 23x Zwart Licht

Over een maandje zal de verhalenbundel 23x Zwart Licht gelanceerd worden. Ik ben trots dat voor de derde maal een verhaal van mij gepubliceerd wordt via Godijn Publishing.

Mijn verhaal heet 'Engelenstem'. Een klein voorproefje om jullie interesse te wekken:


"Blanco. Ze staarde wezenloos voor zich uit. Alles was blanco. Ze had het gevoel niet echt te zijn. Even deed ze haar ogen dicht en probeerde ze zich te concentreren op haar lichaam. Ze werd zich gewaar van haar hartslag en ademhaling; ze moest wel echt zijn. Ze opende haar ogen en keek omhoog naar de strakblauwe lucht, die leek ook echt. Ze richtte haar blik vooruit en zag de zee. Het wateroppervlak was rustig, de golven kabbelden. In de verte voer een vrachtschip waarvan het leek alsof hij stillag. Ze werd zich ervan bewust dat ze in de vloedlijn stond en dat haar sneakers nat waren geworden, toch bleef ze staan. In haar rechterhand hield ze iets vast: een scherp toelopende metalen pin. Het zat onder het bloed, net als…

How far would you go

how far would you walk with me my friend
all the way through the swamp of sadness
where despair seeps into your veins
leaving your limbs as heavy as stone
how far would you walk with me my friend
how far would you walk with me my friend
all the way over the mountains of dread
where the fear claws at your feet
and the paths are as treacherous as thieves
how far would you walk with me my friend
how far would you walk with me my friend
all the way through the valley of pain
where the roads are as sharp as razors
and the rivers run with blood
how far would you walk with me my friend
how far would you walk with me my friend
All the way to the ends of the earth
where the emptiness is as vast
as the hole in my heart
how far would you walk with me my friend
how far would you go