Doorgaan naar hoofdcontent

De lancering van de verhalenbundel ‘Vijftien Gezichten’ komt dichterbij!

Met de gebundelde krachten van vijftien schrijvers, en het organisatie-talent en de moed van schrijfster Elly Godijn, is de bundel 'Vijftien Gezichten' tot stand gekomen. Dat sluit eigenlijk mooi aan op de verhalen die in de bundel staan die allen over kracht, moed, en durf gaan. 

Welke beslissingen durf je te nemen in je leven, hoe ga je om met datgene wat je angst aanjaagt, en heb je de moed om over drempels te stappen met de kans dat je struikelt... Dat soort vragen worden verwoord in verhalen, en die verhalen staan in deze bundel.

Mijn verhaal gaat over de moed te leven. Soms is alleen dat al zo ontzettend zwaar. Want gewoon de wereld instappen zonder te bezwijken onder de angst gekwetst of verlaten te worden, is niet altijd vanzelfsprekend.

***

Op zaterdag 18 Oktober vindt de lancering plaats in Utrecht. Het belooft een echt feestje te worden met voordrachten, muziek, wat te knabbelen, en indien gewenst een signeersessie. ;-)

De toegangsbewijzen kun je voor € 2,50 aanschaffen via Godijn Publishing. Met dit ticket maak je ook nog eens kans op een gratis exemplaar van de bundel! Maar mocht dat niet het geval zijn, niet getreurd, de bundel zal direct na lancering ook te koop gaan zijn bij Godijn Publishing en via Bol.com voor maar € 14,95 per bundel. Dat is dus maar € 1,- per verhaal! Maak me gek!!

Lieve lezers; jullie zijn van harte welkom om in de feestvreugde van mijn allereerste publicatie te delen.


18 oktober 2014  
14.30 - 17.00 uur
 
Place to be: Starsoundstudio, Ceylonlaan 7 te Utrecht

***

Reacties

Populaire berichten van deze blog

Boeklancering 23x Zwart Licht

Over een maandje zal de verhalenbundel 23x Zwart Licht gelanceerd worden. Ik ben trots dat voor de derde maal een verhaal van mij gepubliceerd wordt via Godijn Publishing.

Mijn verhaal heet 'Engelenstem'. Een klein voorproefje om jullie interesse te wekken:


"Blanco. Ze staarde wezenloos voor zich uit. Alles was blanco. Ze had het gevoel niet echt te zijn. Even deed ze haar ogen dicht en probeerde ze zich te concentreren op haar lichaam. Ze werd zich gewaar van haar hartslag en ademhaling; ze moest wel echt zijn. Ze opende haar ogen en keek omhoog naar de strakblauwe lucht, die leek ook echt. Ze richtte haar blik vooruit en zag de zee. Het wateroppervlak was rustig, de golven kabbelden. In de verte voer een vrachtschip waarvan het leek alsof hij stillag. Ze werd zich ervan bewust dat ze in de vloedlijn stond en dat haar sneakers nat waren geworden, toch bleef ze staan. In haar rechterhand hield ze iets vast: een scherp toelopende metalen pin. Het zat onder het bloed, net als…

~

If dreams could be real
You'd live
We'd walk in the park, smiling
But spring's here again
And you're not

How far would you go

how far would you walk with me my friend
all the way through the swamp of sadness
where despair seeps into your veins
leaving your limbs as heavy as stone
how far would you walk with me my friend
how far would you walk with me my friend
all the way over the mountains of dread
where the fear claws at your feet
and the paths are as treacherous as thieves
how far would you walk with me my friend
how far would you walk with me my friend
all the way through the valley of pain
where the roads are as sharp as razors
and the rivers run with blood
how far would you walk with me my friend
how far would you walk with me my friend
All the way to the ends of the earth
where the emptiness is as vast
as the hole in my heart
how far would you walk with me my friend
how far would you go