Doorgaan naar hoofdcontent

De lancering van de verhalenbundel ‘Vijftien Gezichten’ komt dichterbij!

Met de gebundelde krachten van vijftien schrijvers, en het organisatie-talent en de moed van schrijfster Elly Godijn, is de bundel 'Vijftien Gezichten' tot stand gekomen. Dat sluit eigenlijk mooi aan op de verhalen die in de bundel staan die allen over kracht, moed, en durf gaan. 

Welke beslissingen durf je te nemen in je leven, hoe ga je om met datgene wat je angst aanjaagt, en heb je de moed om over drempels te stappen met de kans dat je struikelt... Dat soort vragen worden verwoord in verhalen, en die verhalen staan in deze bundel.

Mijn verhaal gaat over de moed te leven. Soms is alleen dat al zo ontzettend zwaar. Want gewoon de wereld instappen zonder te bezwijken onder de angst gekwetst of verlaten te worden, is niet altijd vanzelfsprekend.

***

Op zaterdag 18 Oktober vindt de lancering plaats in Utrecht. Het belooft een echt feestje te worden met voordrachten, muziek, wat te knabbelen, en indien gewenst een signeersessie. ;-)

De toegangsbewijzen kun je voor € 2,50 aanschaffen via Godijn Publishing. Met dit ticket maak je ook nog eens kans op een gratis exemplaar van de bundel! Maar mocht dat niet het geval zijn, niet getreurd, de bundel zal direct na lancering ook te koop gaan zijn bij Godijn Publishing en via Bol.com voor maar € 14,95 per bundel. Dat is dus maar € 1,- per verhaal! Maak me gek!!

Lieve lezers; jullie zijn van harte welkom om in de feestvreugde van mijn allereerste publicatie te delen.


18 oktober 2014  
14.30 - 17.00 uur
 
Place to be: Starsoundstudio, Ceylonlaan 7 te Utrecht

***

Reacties

Populaire posts van deze blog

~

If dreams could be real
You'd live
We'd walk in the park, smiling
But spring's here again
And you're not

Een kaarsje branden

Ik brand vaak nog wel eens een kaarsje in een kerk als ik in het buitenland ben. Niet omdat ik gelovig ben, maar omdat het zo'n mooi symbolisch gebaar is: een herdenkingslichtje. De warmte van het terugdenken aan iemand die je dierbaar is en wie je bent kwijtgeraakt, het licht van de liefde die je samen hebt gedeeld, de geborgenheid, de kwetsbaarheid, maar ook de vergankelijkheid. Een kaarsje blijft ook niet eeuwig branden. Zelfs herinneringen vervagen met de tijd. Specifieke dingen: een geur, de kleur van een stem, dagelijkse dingen die we in het leven allemaal voor lief nemen... Wat wel blijft is de liefde en de pijn van het gemis. Het hart onthoudt zoveel meer dan het hoofd.

Met mijn hoofd stuur ik steeds weer mijn hand aan een kaarsje aan te steken voor mijn moeder Tine († 5 februari 1992), mijn opa Piet Greep († 3 november 1994) en oma Jo Greep († 2 februari 1995). Het kaarsje brandt ook voor andere dierbaren die helaas niet meer bij me zijn, maar zeker ook brandt het voor d…

The hurt

the fire, the burn
the scars you left on my heart
unable to turn away from the truth
the hurt

let me run, set me free
I'm dying here
not being the one you hoped me to be

I fear so I flee
see me failing, falling
braised knees & scraped knuckles

Not so pretty now, or am I?