Doorgaan naar hoofdcontent

Vijftien Gezichten

Tadaaa!

Even jullie op de hoogste brengen van een heugelijk feit. In oktober gaat er een bundel gelanceerd worden met de titel 'Vijftien gezichten'!

In deze bundel staan de verhalen van vijftien schrijvers die mee hebben gedaan aan de schrijfwedstrijd van Jouw Verhaal maar die bundel (net) niet hebben gehaald. Door de krachten te bundelen komt het er dan toch van: publicatie!!!

De bundel wordt uitgegeven door Godijn Publishing en zal ook daar verkocht gaan worden alsmede bij de dikke blauwe man.

Ik sta erin met 'Een gesloten stad', dus koop straks allemaal een boek, kom bij me langs, en dan zet ik mijn krabbel erin. Wie weet wordt die ooit nog heel veel waard. :-pReacties

Populaire posts van deze blog

~

If dreams could be real
You'd live
We'd walk in the park, smiling
But spring's here again
And you're not

Een kaarsje branden

Ik brand vaak nog wel eens een kaarsje in een kerk als ik in het buitenland ben. Niet omdat ik gelovig ben, maar omdat het zo'n mooi symbolisch gebaar is: een herdenkingslichtje. De warmte van het terugdenken aan iemand die je dierbaar is en wie je bent kwijtgeraakt, het licht van de liefde die je samen hebt gedeeld, de geborgenheid, de kwetsbaarheid, maar ook de vergankelijkheid. Een kaarsje blijft ook niet eeuwig branden. Zelfs herinneringen vervagen met de tijd. Specifieke dingen: een geur, de kleur van een stem, dagelijkse dingen die we in het leven allemaal voor lief nemen... Wat wel blijft is de liefde en de pijn van het gemis. Het hart onthoudt zoveel meer dan het hoofd.

Met mijn hoofd stuur ik steeds weer mijn hand aan een kaarsje aan te steken voor mijn moeder Tine († 5 februari 1992), mijn opa Piet Greep († 3 november 1994) en oma Jo Greep († 2 februari 1995). Het kaarsje brandt ook voor andere dierbaren die helaas niet meer bij me zijn, maar zeker ook brandt het voor d…

The hurt

the fire, the burn
the scars you left on my heart
unable to turn away from the truth
the hurt

let me run, set me free
I'm dying here
not being the one you hoped me to be

I fear so I flee
see me failing, falling
braised knees & scraped knuckles

Not so pretty now, or am I?