Doorgaan naar hoofdcontent

Weer twee deelnames de deur uitgedaan..


Nu ik dan toch op dreef ben heb ik ook deelgenomen aan de boekenweekschrijfwedstrijd en de schrijfwedstrijd Six Word Story.  

De inzending voor de boekenweek moet nog goedgekeurd worden maar ik heb nu in ieder geval ook een account bij Nederland Schrijft. Nu nog hopen dat mijn inzending okay is. Niet dat ik er echt heel erg veel van verwacht aangezien er een enorme hoeveelheid verhalen ingestuurd is en ik nog nooit eerder een reiservaring heb beschreven maar dat gold eigenlijk ook voor Jouw Verhaal.

Al met al ben ik nu dus op het schrijversspoor geraakt. Leuk, spannend en prikkelend. Ik ga nu maar waar mijn pen (lees toetsenbord) me gaat brengen. Alles wat op mijn pad komt is een reiservaring op zich. Als het uitzicht me bevalt zal ik er graag wat langer verblijven. Wanneer ik er de kriebels van krijg alsof er bedwantsen rondkruipen dan ben ik er weg. Maar deze reis in letteren ga ik aan. Kom maar op woorden. Ik lust jullie rauw, net als sushi.


Reacties

Anna zei…
Heel, heel veel succes gewenst!

Populaire posts van deze blog

~

If dreams could be real
You'd live
We'd walk in the park, smiling
But spring's here again
And you're not

Boeklancering 23x Zwart Licht

Over een maandje zal de verhalenbundel 23x Zwart Licht gelanceerd worden. Ik ben trots dat voor de derde maal een verhaal van mij gepubliceerd wordt via Godijn Publishing.

Mijn verhaal heet 'Engelenstem'. Een klein voorproefje om jullie interesse te wekken:


"Blanco. Ze staarde wezenloos voor zich uit. Alles was blanco. Ze had het gevoel niet echt te zijn. Even deed ze haar ogen dicht en probeerde ze zich te concentreren op haar lichaam. Ze werd zich gewaar van haar hartslag en ademhaling; ze moest wel echt zijn. Ze opende haar ogen en keek omhoog naar de strakblauwe lucht, die leek ook echt. Ze richtte haar blik vooruit en zag de zee. Het wateroppervlak was rustig, de golven kabbelden. In de verte voer een vrachtschip waarvan het leek alsof hij stillag. Ze werd zich ervan bewust dat ze in de vloedlijn stond en dat haar sneakers nat waren geworden, toch bleef ze staan. In haar rechterhand hield ze iets vast: een scherp toelopende metalen pin. Het zat onder het bloed, net als…

How far would you go

how far would you walk with me my friend
all the way through the swamp of sadness
where despair seeps into your veins
leaving your limbs as heavy as stone
how far would you walk with me my friend
how far would you walk with me my friend
all the way over the mountains of dread
where the fear claws at your feet
and the paths are as treacherous as thieves
how far would you walk with me my friend
how far would you walk with me my friend
all the way through the valley of pain
where the roads are as sharp as razors
and the rivers run with blood
how far would you walk with me my friend
how far would you walk with me my friend
All the way to the ends of the earth
where the emptiness is as vast
as the hole in my heart
how far would you walk with me my friend
how far would you go