Doorgaan naar hoofdcontent

Update wedstrijden

Mijn inzending voor de SixWordStory is er niet doorheen gekomen. Nu ben ik daar niet geheel om verbaasd daar het bij mij meer om een SixWordGedicht ging, een beetje vervreemdend en daarmee precies zoals ik vaak naar de wereld kijk en mezelf verwoord.

Mijn inzending klonk als volgt: 'In de gebroken spiegel verdween zij.'


Wat betreft Jouw Verhaal is er nog geen goed nieuws wat mijn verhaal betreft. Vandaag werden er weer twee winaars bekend gemaakt die door de jury gekozen zijn, en mijn verhaal zat daar niet bij. Nu dus 4 van de 8 winnaars bekend en mijn kans op 'winst' is daarmee aardig afgenomen. Nu dus meer spanning voor de komende weken en minder hoop. Maar ik mag niet gaan twijfelen. Ik kan het. 


Ik kan schrijven, ik wil schrijven, ik blijf schrijven en ik zal gelezen worden.


Reacties

Anna zei…
Gewoon verder schrijven hoor, ik vind het een prachtzin @->--

Populaire berichten van deze blog

Boeklancering 23x Zwart Licht

Over een maandje zal de verhalenbundel 23x Zwart Licht gelanceerd worden. Ik ben trots dat voor de derde maal een verhaal van mij gepubliceerd wordt via Godijn Publishing.

Mijn verhaal heet 'Engelenstem'. Een klein voorproefje om jullie interesse te wekken:


"Blanco. Ze staarde wezenloos voor zich uit. Alles was blanco. Ze had het gevoel niet echt te zijn. Even deed ze haar ogen dicht en probeerde ze zich te concentreren op haar lichaam. Ze werd zich gewaar van haar hartslag en ademhaling; ze moest wel echt zijn. Ze opende haar ogen en keek omhoog naar de strakblauwe lucht, die leek ook echt. Ze richtte haar blik vooruit en zag de zee. Het wateroppervlak was rustig, de golven kabbelden. In de verte voer een vrachtschip waarvan het leek alsof hij stillag. Ze werd zich ervan bewust dat ze in de vloedlijn stond en dat haar sneakers nat waren geworden, toch bleef ze staan. In haar rechterhand hield ze iets vast: een scherp toelopende metalen pin. Het zat onder het bloed, net als…

~

If dreams could be real
You'd live
We'd walk in the park, smiling
But spring's here again
And you're not

How far would you go

how far would you walk with me my friend
all the way through the swamp of sadness
where despair seeps into your veins
leaving your limbs as heavy as stone
how far would you walk with me my friend
how far would you walk with me my friend
all the way over the mountains of dread
where the fear claws at your feet
and the paths are as treacherous as thieves
how far would you walk with me my friend
how far would you walk with me my friend
all the way through the valley of pain
where the roads are as sharp as razors
and the rivers run with blood
how far would you walk with me my friend
how far would you walk with me my friend
All the way to the ends of the earth
where the emptiness is as vast
as the hole in my heart
how far would you walk with me my friend
how far would you go