Doorgaan naar hoofdcontent

Deelame aan Jouw Verhaal wedstrijd (2)


Hetgeen waar ik op hoopte maar niet had verwacht is gebeurd. Ik ben één van de veertig finalisten voor #JouwVerhaal. 

Toen ik de mail las kon ik mijn ogen niet geloven. Ik voelde me net een kind dat het allergrootste ijsje heeft gekregen dat ze ooit heeft gezien. Dit nemen ze me niet meer af. Ik ben al blij met deze erkenning en wat volgt dat volgt. Maar hoe dan ook ga ik door met wat ik liefheb. Schrijven.

Nu ben ik hard aan het werk om het verhaal nog beter te maken. Streng doch rechtvaardig te kijken naar mijn creatie. Weer in mijn hoofd kruipen en de woorden die passend zijn, en echt wat te vertellen hebben, uit de donkere krochten van mijn brein trekken. Ik probeer van het mooie plaatje een kunstwerk te maken.

Wordt vervolgd...


Reacties

Populaire berichten van deze blog

Boeklancering 23x Zwart Licht

Over een maandje zal de verhalenbundel 23x Zwart Licht gelanceerd worden. Ik ben trots dat voor de derde maal een verhaal van mij gepubliceerd wordt via Godijn Publishing.

Mijn verhaal heet 'Engelenstem'. Een klein voorproefje om jullie interesse te wekken:


"Blanco. Ze staarde wezenloos voor zich uit. Alles was blanco. Ze had het gevoel niet echt te zijn. Even deed ze haar ogen dicht en probeerde ze zich te concentreren op haar lichaam. Ze werd zich gewaar van haar hartslag en ademhaling; ze moest wel echt zijn. Ze opende haar ogen en keek omhoog naar de strakblauwe lucht, die leek ook echt. Ze richtte haar blik vooruit en zag de zee. Het wateroppervlak was rustig, de golven kabbelden. In de verte voer een vrachtschip waarvan het leek alsof hij stillag. Ze werd zich ervan bewust dat ze in de vloedlijn stond en dat haar sneakers nat waren geworden, toch bleef ze staan. In haar rechterhand hield ze iets vast: een scherp toelopende metalen pin. Het zat onder het bloed, net als…

~

If dreams could be real
You'd live
We'd walk in the park, smiling
But spring's here again
And you're not

How far would you go

how far would you walk with me my friend
all the way through the swamp of sadness
where despair seeps into your veins
leaving your limbs as heavy as stone
how far would you walk with me my friend
how far would you walk with me my friend
all the way over the mountains of dread
where the fear claws at your feet
and the paths are as treacherous as thieves
how far would you walk with me my friend
how far would you walk with me my friend
all the way through the valley of pain
where the roads are as sharp as razors
and the rivers run with blood
how far would you walk with me my friend
how far would you walk with me my friend
All the way to the ends of the earth
where the emptiness is as vast
as the hole in my heart
how far would you walk with me my friend
how far would you go