Doorgaan naar hoofdcontent

52 boeken in 52 plaatsen release challenge 2014


De tweede uitdaging, betreffende Bookcrossing, waar ik dit jaar aan mee doe is de 52 boeken in 52 plaatsen release challenge georganiseerd door Joanazinha. Dit jaar is het thema Mobiliteit.

Het afgelopen jaar had ik ook meegedaan en het mezelf extra moeilijk gemaakt en het daardoor maar op het nippertje gered. Ik had van alle releases dubbele themareleases gemaakt. Het thema was toen Koninklijk. Ik had allerlei boeken met Prins, Keizer, en dergelijke in de titel, losgelaten in Beatrixstraten, bij koninklijke beelden, nabij paleizen, kroegen met koninklijke namen, etcetra.

Of ik zoiets dit jaar wederom ga doen weet ik niet. Ik heb wel iets meer speling met dit thema en hopelijk ook iets meer tijd om de boeken weg te leggen. Laat ik gewoon maar weer beginnen en zien hoever ik kan komen.


Lees 
        en laat los bij BookCrossing

Reacties

Populaire posts van deze blog

~

If dreams could be real
You'd live
We'd walk in the park, smiling
But spring's here again
And you're not

Een kaarsje branden

Ik brand vaak nog wel eens een kaarsje in een kerk als ik in het buitenland ben. Niet omdat ik gelovig ben, maar omdat het zo'n mooi symbolisch gebaar is: een herdenkingslichtje. De warmte van het terugdenken aan iemand die je dierbaar is en wie je bent kwijtgeraakt, het licht van de liefde die je samen hebt gedeeld, de geborgenheid, de kwetsbaarheid, maar ook de vergankelijkheid. Een kaarsje blijft ook niet eeuwig branden. Zelfs herinneringen vervagen met de tijd. Specifieke dingen: een geur, de kleur van een stem, dagelijkse dingen die we in het leven allemaal voor lief nemen... Wat wel blijft is de liefde en de pijn van het gemis. Het hart onthoudt zoveel meer dan het hoofd.

Met mijn hoofd stuur ik steeds weer mijn hand aan een kaarsje aan te steken voor mijn moeder Tine († 5 februari 1992), mijn opa Piet Greep († 3 november 1994) en oma Jo Greep († 2 februari 1995). Het kaarsje brandt ook voor andere dierbaren die helaas niet meer bij me zijn, maar zeker ook brandt het voor d…

The hurt

the fire, the burn
the scars you left on my heart
unable to turn away from the truth
the hurt

let me run, set me free
I'm dying here
not being the one you hoped me to be

I fear so I flee
see me failing, falling
braised knees & scraped knuckles

Not so pretty now, or am I?